Jövőformáló kompetenciák

Lépéselőny új megoldások megismerésével

A JÖVŐ KÉRDÉSEIRE ADANDÓ VÁLASZOKHOZ

ma kell megtanulnunk a szavakat

A World Economic Forum 2020-as előrejelzése szerint a következő öt évben az egyes munkakörök betöltéséhez szükséges készségek megváltoznak. A munkáltatók szerint 2025-ig a legfontosabb készségek és készségcsoportok között olyanok szerepelnek, mint a kritikus gondolkodás és elemzés, valamint a komplex problémamegoldás, továbbá az önmenedzselési készségek, például az aktív tanulás, a rugalmasság, a stressztűrés és a vezetői és szociális kompetenciák.
A vállalatok becslése szerint átlagosan a munkavállalók mintegy 40%-ának lesz szüksége legfeljebb hat hónapos átképzésre, és a vállalatvezetők 94%-a jelezte, hogy elvárja, hogy a munkavállalók a munkahelyükön szerezzenek új készségeket.

Az előre látó vezetők és csapatok már most elkezdik a befektetést saját magukba és kollégáikba

fejlődés
Együttműködés a Soulid.hu-val

Jövőformáló kompetenciák kialakításának lépései

1

Igényfelmérés

során személyesen és közelről megismerem az Ön szervezetét. Ennek alapján olyan ajánlásokat teszek és személyre szabott programokat nyújtok, amelyek az Ön előtt álló egyedi kihívásokat kezelik. 

Ebben a fázisban mélyreható beszélgetést folytatunk az érintett vezetőkkel, szükség esetén kérdőíveket hívok segítségül, melyek célja a vezetési és viselkedési mintázatok feltérképezése, a kapcsolatok, erősségek, kihívások, célok, elvárások, költségvetés és egyéb releváns információk megismerése.

Pszichológiai biztonság fejlesztése céges környezetben
2

Fejlesztési javaslat

Az igényfelmérés során szerzett tapasztalatok alapján személyre / szervezetre szabott fejlesztési javaslatot készítek, mely irányulhat a vezetők kompetenciafejlesztésére, vagy csoportok fejlesztésére, tematikus tréningek, workshopok keretében. 

A javaslat tartalmazza az ajánlott programok tematikáját, az együttműködő trénerek bemutatkozását és az árakat.

3

Fejlesztési Program elfogadása

Az igényfelmérés során szerzett tapasztalatok alapján az Önök számára legmegfelelőbb programokat ajánlom.

A fejlesztési javaslatot online, vagy személyes megbeszélés keretében véglegesítjük, megválaszolom az esetleges kérdéseit, megvitatjuk az ajánlások mögött álló stratégiát, és megbeszéljük a megvalósítás ütemtervét, ha úgy dönt, hogy igénybe veszi a szolgáltatást.

Pszichológiai biztonság- The 4 Stages of Psychological Safety minősített coach, tréner
4

Közös munka

Igény esetén együttműködő partnereim segítségével személyre szabott élményt (releváns tapasztalattal rendelkező tréner, szakmabeli coach, képzési csoporthoz igazodó feladatok, stb.) nyújtunk a program minden egyes lépésén keresztül, ami elősegíti a mélyebb változást és nagyobb növekedést. A program során lehetőség van a célok módosítására, vagy a felismerések mentén új célok kitűzésére a megbízóval történő egyeztetés után.

5

A folyamat lezárása

A program végén egy értékelő beszélgetést tartunk, melynek célja az eredmények és a tanulságok összefoglalása, lehetséges utánkövetési lépések ajánlása, a vezetők és csapatok továbbfejlesztési lehetőségeinek bemutatása.

Haladás

élményszerű tréningek, workshopok, előadások mentén

Szerezzen lépéselőnyt új megoldások megismerésével

Dolgozzunk együtt

"Vallom, hogy a pszichológiai biztonság megteremtése a jól teljesítő csapatok működésének 0. lépése."

Vezetői tapasztalataim jelentős részét olyan vállalatnál szereztem, amely az ezredfordulón képes volt egy évtized alatt tízszeresére növelni piaci értékét

Ez a növekedés egy olyan stratégiával valósult meg, ami elsősorban a biztonságról szólt, emellett nagyobb termelékenységet, jobb minőséget, több innovációt is eredményezett és a dolgozói elégedettséget növelte.

Az elmúlt két évtizedben mérnökként és vezetőként is megtapasztaltam a pszichológiai biztonságot nyújtó munkakörnyezet számos előnyét a vegyipari, csomagolóipari, fém-megmunkáló ágazatban, repülőgépipari és autóipari környezetben egyaránt.

„Coachként küldetésem, hogy a munkavállalók és vezetők együttműködését katalizáljam egy kiemelkedően teljesítő szervezet felépítése érdekében az egészséges, fenntartható és pszichológiailag biztonságos munkakörnyezet kialakításának támogatásával.”

TOVÁBBI TRÉNINGEK, WORKSHOPOK
Budapest,
2021. 10. 26.
A munka jövője
Veszprém, 2022. 06. 14.
Jövőálló vezető mesterkurzus Balatonalmádi, 2022. 06. 28.
Switch üzleti reggeli sorozat 2022.

Online, 2022. 06. 11.

Wellbeing Konferencia Budapest, 2023.02.23
Soulid.hu Coaching-pszichológiai biztonság

  Kérjen 30 perces díjmentes konzultációt

  A * jelölt mezőket kérem, mindenképpen töltse ki!

  Egy Átlagos csapattal szemben

  Az Értékteremtő, Innovatív Teamek

  • piaci előnyökhöz juttatják a cégüket
  • a hibáikból tanulnak, ezáltal magasabb minőségben, jobb határidőkkel teljesítenek
  • a problémákkal nyíltan foglalkoznak, kevesebb biztonsági, egészségügyi kockázattal és nem-megfelelősséggel működnek
  • befogadóbbak, lojálisabbak, hatékonyabbak, magasabb elkötelezettséggel és alacsonyabb költséggel működnek.

  Ismerje meg a profitábilis, agilis, biztonságos, innovatív, boldog munkahely megteremtésének nulladik lépését!