Jövőformáló kompetenciák

Lépéselőny új megoldások megismerésével

A JÖVŐ KÉRDÉSEIRE ADANDÓ VÁLASZOKHOZ

ma kell megtanulnunk a szavakat

A World Economic Forum 2020-as előrejelzése szerint a következő öt évben az egyes munkakörök betöltéséhez szükséges készségek megváltoznak. A munkáltatók szerint 2025-ig a legfontosabb készségek és készségcsoportok között olyanok szerepelnek, mint a kritikus gondolkodás és elemzés, valamint a komplex problémamegoldás, továbbá az önmenedzselési készségek, például az aktív tanulás, a rugalmasság, a stressztűrés és a vezetői és szociális kompetenciák.
A vállalatok becslése szerint átlagosan a munkavállalók mintegy 40%-ának lesz szüksége legfeljebb hat hónapos átképzésre, és a vállalatvezetők 94%-a jelezte, hogy elvárja, hogy a munkavállalók a munkahelyükön szerezzenek új készségeket.

Az előre látó vezetők és csapatok már most elkezdik a befektetést saját magukba és kollégáikba

fejlődés
Együttműködés a Soulid.hu-val

Jövőformáló kompetenciák kialakításának lépései

1

Igényfelmérés

során személyesen és közelről megismerem az Ön szervezetét. Ennek alapján olyan ajánlásokat teszek és személyre szabott programokat nyújtok, amelyek az Ön előtt álló egyedi kihívásokat kezelik. 

Ebben a fázisban mélyreható beszélgetést folytatunk az érintett vezetőkkel, szükség esetén kérdőíveket hívok segítségül, melyek célja a vezetési és viselkedési mintázatok feltérképezése, a kapcsolatok, erősségek, kihívások, célok, elvárások, költségvetés és egyéb releváns információk megismerése.

Pszichológiai biztonság fejlesztése céges környezetben
2

Fejlesztési javaslat

Az igényfelmérés során szerzett tapasztalatok alapján személyre / szervezetre szabott fejlesztési javaslatot készítek, mely irányulhat a vezetők kompetenciafejlesztésére, vagy csoportok fejlesztésére, tematikus tréningek, workshopok keretében. 

A javaslat tartalmazza az ajánlott programok tematikáját, az együttműködő trénerek bemutatkozását és az árakat.

3

Fejlesztési Program elfogadása

Az igényfelmérés során szerzett tapasztalatok alapján az Önök számára legmegfelelőbb programokat ajánlom.

A fejlesztési javaslatot online, vagy személyes megbeszélés keretében véglegesítjük, megválaszolom az esetleges kérdéseit, megvitatjuk az ajánlások mögött álló stratégiát, és megbeszéljük a megvalósítás ütemtervét, ha úgy dönt, hogy igénybe veszi a szolgáltatást.

Pszichológiai biztonság- The 4 Stages of Psychological Safety minősített coach, tréner
4

Közös munka

Igény esetén együttműködő partnereim segítségével személyre szabott élményt (releváns tapasztalattal rendelkező tréner, szakmabeli coach, képzési csoporthoz igazodó feladatok, stb.) nyújtunk a program minden egyes lépésén keresztül, ami elősegíti a mélyebb változást és nagyobb növekedést. A program során lehetőség van a célok módosítására, vagy a felismerések mentén új célok kitűzésére a megbízóval történő egyeztetés után.

5

A folyamat lezárása

A program végén egy értékelő beszélgetést tartunk, melynek célja az eredmények és a tanulságok összefoglalása, lehetséges utánkövetési lépések ajánlása, a vezetők és csapatok továbbfejlesztési lehetőségeinek bemutatása.

Haladás

élményszerű tréningek, workshopok, előadások mentén

Szerezzen lépéselőnyt új megoldások megismerésével

Dolgozzunk együtt

"Vallom, hogy a pszichológiai biztonság megteremtése a jól teljesítő csapatok működésének 0. lépése."

Vezetői tapasztalataim jelentős részét olyan vállalatnál szereztem, amely az ezredfordulón képes volt egy évtized alatt tízszeresére növelni piaci értékét

Ez a növekedés egy olyan stratégiával valósult meg, ami elsősorban a biztonságról szólt, emellett nagyobb termelékenységet, jobb minőséget, több innovációt is eredményezett és a dolgozói elégedettséget növelte.

Az elmúlt két évtizedben mérnökként és vezetőként is megtapasztaltam a pszichológiai biztonságot nyújtó munkakörnyezet számos előnyét a vegyipari, csomagolóipari, fém-megmunkáló ágazatban, repülőgépipari és autóipari környezetben egyaránt.

“Coachként küldetésem, hogy a munkavállalók és vezetők együttműködését katalizáljam egy kiemelkedően teljesítő szervezet felépítése érdekében az egészséges, fenntartható és pszichológiailag biztonságos munkakörnyezet kialakításának támogatásával.”

TOVÁBBI TRÉNINGEK, WORKSHOPOK

Balatonalmádi, 2022. 07. 09.

Online, 2022. 06. 11.

Soulid.hu Coaching-pszichológiai biztonság

  Kérjen 30 perces díjmentes konzultációt

  A * jelölt mezőket kérem, mindenképpen töltse ki!

  Egy Átlagos csapattal szemben

  Az Értékteremtő, Innovatív Teamek

  • piaci előnyökhöz juttatják a cégüket
  • a hibáikból tanulnak, ezáltal magasabb minőségben, jobb határidőkkel teljesítenek
  • a problémákkal nyíltan foglalkoznak, kevesebb biztonsági, egészségügyi kockázattal és nem-megfelelősséggel működnek
  • befogadóbbak, lojálisabbak, hatékonyabbak, magasabb elkötelezettséggel és alacsonyabb költséggel működnek.

  Ismerje meg a profitábilis, agilis, biztonságos, innovatív, boldog munkahely megteremtésének nulladik lépését!