Tóthné File Edina vagyok, környezetmérnök, munkabiztonsági szakember, business és life coach.

Szakmai és vezetői tapasztalataimat vegyipari, csomagolóipari, autó- és repülőgépipari területen szereztem. Otthonosan mozgok kis- és középvállalati, valamint multinacionális környezetben is. Munkastílusomat az adott szervezettel való rugalmas együttműködés, rendszer és folyamatszemlélet, eredményorientáltság jellemzi. 

Vallom, hogy a legértékesebb erőforrás az ember, az egyén teljesítőképességét figyelembe vevő és azzal harmonizáló rendszerek a fenntartható rendszerek.

Hiszem, hogy változó világunkban a folyamatos fejlődés az egyetlen lehetséges út céljaink eléréséhez.

Tudom, hogy mindenki képes olyanná válni, amilyenné szeretne, mindenki alkalmas a sikerre.

Örömmel tölt el, amikor ügyfeleim magabiztos, kitartó munkáját támogathatom tudatos és hiteles szakmai jelenlétemmel, egy bizalmon, őszinteségen és kölcsönös tiszteleten alapuló folyamat során.

Szakmai tapasztalatok

Vezetés-, szervezés:

A management tagjaként aktív együttműködés a vállalati stratégia kidolgozásában, a szakterülethez tartozó programok, pl. a viselkedésre fókuszáló Human Performance munkabiztonsági program, biztonsági tudatosság fejlesztő projektek, irányítási rendszerek bevezetése, működtetése.

Kommunikáció, kapcsolatteremtő készség:

Vezetőként a vállalat minden szintjén együttműködő kapcsolatok kiépítése, coaching szemléletű vezetés. A dolgozókkal, hatóságokkal, vevőkkel való kapcsolattartás során empátia és asszertivitás, világos, nyílt, és őszinte kommunikáció.

Teamwork, kohézió:

Szakterületemen belül a csapatmunkát, az egymás iránti felelősséget erősítő vállalati szintű programok kidolgozása, bevezetése, az ehhez kapcsolódó tréningek szervezése.